понедельник, 15 мая 2017 г.

Тренінг «Протидія торгівлі людьми»



11.05.2017 рок на базі ЗОШ № 7 (директор Л.Грішагіна) за організаційного забезпечення методичного кабінету Новокаховської міської ради відбувся тренінг «Протидія торгівлі людьми» для психологів та соціальних педагогів навчальних закладів.
Захід відбувся завдяки Херсонському обласному ценру «Успішна жінка» при партнерстві НМГМО «Перспектива»
В межах тренінгу особлива увага приділялась визначенню сутності торгівлі людьми, сучасним тенденціям щодо цієї проблеми. Завдяки активній роботі в групах учасники  тренінгу визначили причини, дію, спосіб та мету потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.
Тема спонукала учасників до активного обговорення та палких дискусій з приводу шляхів потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та визначення категорій осіб, що становлять групу ризику щодо торгівлі людьми. Кожен із присутніх мав можливість пересвідчитись, що від торгівлі людьми можуть постраждати не тільки неосвічені та малозабезпечені особи, а практично кожен/кожна, зокрема і представники студентства та діти.
Учасники тренінгу дійшли єдиної думки щодо необхідності підвищення рівня обізнаності шкільної та студентської молоді в Новій Каховці з питань запобігання торгівлі людьми з метою зниження ризику потрапляння у ситуацію торгівлі людьми під час працевлаштування, поїздки на навчання, подорожей за кордон, заключення шлюбу з іноземцем та інших випадках.
Методист ММК Лемешева Т.Є.



Комментариев нет:

Отправить комментарий