вторник, 19 сентября 2017 г.

семінар практичних психологів «Вплив оточуючого природного середовища на формування емоційної сфери учнів»


Я щаслива людина. Люблю свою роботу. Люблю своїх колег психологів (хоч інколи і "сварю"). Сьогодні був бень позитиву. Дякую за це всім присутнім а особливо Оленці Кравченко.



19 вересня в Корсунській ЗОШ (директор Дук С.О.) пройшов семінар практичних психологів «Вплив оточуючого природного середовища на формування емоційної сфери учнів»
Емоції – це складний психічний процес, спрямований на дії внутрішніх та зовнішніх факторів життєдіяльності. Величезну роль в розвитку емоційного інтелекту відіграє природне та соціальне середовище.
Людина розвивається, формується як творча особистість протягом усього свого життя. У цьому процесі поєднуються, тісно переплітаючись, впливи зовнішнього середовища, спадковості та виховання.
Проводячи заняття на природі ми даємо можливість дітям відреагувати свої емоційні стани такі як агресія, страх, сором, невпевненість та ін.. застосовуючи підручні природні матеріали.
Поділилась своїм досвідом проведення таких заходів психолог Корсунської ЗОШ Кравченко Олена.

На семінарі психологи мали можливість особисто відпрацювати методики, які будуть застосовувати в своїй роботі.

А хто гарно працює той гарно і відпочиває...










1 комментарий:

  1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені позику на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті з точки зору інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також lfdsloans@outlook.com або Напишіть номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ОтветитьУдалить