пятница, 24 марта 2017 г.

Проект "Діти Каховщини" (фінал)

Підійшов до кінця соціальний проект "Діти Каховщини", який відбувся завдяки підтримці фонду Британська Рада в Україні (British Council), громадської організації «Агенція регіонального розвитку таврійського об’єднання територіальних громад» та особисто Павлу Ярмію, відділу освіти  та методичному кабінету Новокаховської міської ради.

            Мета проекта була створення умов для всебічного розвитку та виховання дітей, профілактика правопорушень та організація профорієнтації.
В проекті прийняли участь учні ЗОШ 7, 8, 10 та гімназії .
23 березня в гімназії, відбувся заключний круглий стіл на якому підбили підсумки. Розглянули що вдалося, чи досягнуто деяких змін.

 Цікаво було поспілкуватись та вислухати думку учнів, учасників проекту. Вони наголосили на тому що проект дав можливість поспілкуватися та подружитися учням різних шкіл, дізнатися про різноманітність професійних можливостей нашого міста, зануритись в історію рідного краю. Разом з методистом ММК Тетяною Лемешевою, за допомоги психологічної гри, діти вистроїли лінію свого життя та намітили майбутній шлях…


Комментариев нет:

Отправить комментарий