четверг, 14 декабря 2017 г.

Акція «Червона стрічка» в 7 школі


1 грудня у Міжнародний день боротьби зі СНІДом в ЗОШ № 7 пройшла соціальна акція «Червона стрічка».
 Учні 11 класу разом з психологом Тетяною Лемешевою прикріпили червоні стрічки до свого одягу , одягу педагогів та учнів як символ підтримки інфікованих людей, протидії дискримінації і суспільної ізоляції людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом ,  надії на майбутнє без СНІДу. Акція проведена з метою зазначити: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї».







Символічно прикрасили дерево стрічками. Ця стрічка як символ розуміння проблеми СНІДу була задумана навесні 1991 року. Її ідея належить художнику Франку Муру. Франку було призначено увійти до історії як "творцеві червоної стрічки". Треба відзначити, що до цього він жив з ВІЛ-інфекцією більше 20 років. Проект "Червона стрічка" був офіційно початий влітку 2000 року.
Психолог та класний керівник 7А класу Крутієнко Н.В. підготувала виховну годину з доступною та актуальною інформацією  безпеки контакту з інфікованими людьми та захисту свого здоровья.

 Одягнути червону стрічку – це тільки перший крок.  Наступний крок – своїми діями проявляти підтримку і толерантність до ВІЛ-інфікованих. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий