понедельник, 19 февраля 2018 г.

Методичне об’єднання соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти

13 лютого 2018 року відбулося методичне обьєднання соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти. Тема зустрічи «Психолого-соціальна підтримка дітей з сімей що потрапили в складні життеві обставини».
Методист з питань психології та соціальної роботи Лемешева Тетяна наголосила на необхідності вивчати новий Закон України «Про освіту» та документи, що регламентують роботу соціального педагога



 
До бесіди приеднались запрошені спеціалісти – провідний фахівець відділу соціальної роботи  МЦССДМ Павлова Н.Ю., головний спеціаліст ССД Василенко О.Л., які зазначели необхідність співпраці служб та навчальних закладів що до соціально-педагогічної роботи та соціально-правового захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини.
Керівник методичного обєднання Горицька С.В. звернула увагу на посадові обовьязки соціальних педагогів, а також «громадських інспекторів». В багатьох навчальних закладах це одна і та сама людина.

Соцальний педагог гімназії Стоянова В.В. нагадала про форми та методи роботи соціальних педагогів з усіма учасниками освітнього процессу (учнями, педагогами, батьками)

Комментариев нет:

Отправить комментарий