четверг, 8 февраля 2018 г.

Методичне об’єднання та семінар психологів закладів дошкільної освіти

06 лютого 2018 року пройшло методичне обьєднання психологів закладів дошкільної  освіти. Тема зустрічи «Психолого-соціальна підтримка дітей з сімей що потрапили в складні життеві обставини».
Керівник методичного обєднання Малєта О.П.звернула увагу на посадові обовьязки психологів, а також «громадських інспекторів». В багатьох навчальних закладах це одна і та сама людина.
До бесіди приеднались запрошені спеціалісти - фахівець із соціальних робіт МЦССДМ Загурська Ю.В., головний спеціаліст ССД Василенко О.Л., які зазначели необхідність співпраці служб та навчальних закладів що до соціально-педагогічної роботи та соціально-правового захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

В другій частині зустрічі відбувся семінар «Агресивні прояви дітей дошкільного віку» що є актуальним питанням сьогодення. Психологи розробили комплекс заходів що до супроводу дітей з високим рівнем агресивності та підібрали для практичної роботи методи та прийоми корекції деструктивної поведінки у дошкільнят.

Комментариев нет:

Отправить комментарий